kamera bilder - inte bästa kvaliten












start

sitter vid datan nu och tänkte få till ett litet inlägg. har precis börjat skiva på denna bloggen nu igen. kan inte bestämma mig om jag ska köra på devote eller blogg.se. fördelen med devote är ju självklart att det är så sjukt lätt att ändra sin design på. blogg.se:s fördel är kommentarerna!, här får man kommnetarer hela tiden. devote har något fel på sig, det är det enda jag har att säga. jag stannar antagligen på blogg.se ja!

hur som hälst har jag varit hemma från klockan 3, efter att ha varit på min prao i lerum. - en hund kennel för greyhounds (bilder kommer!). roligare en jag trodde att det skulle vara iaf. är där med en annan girl också som gör det så mkt roligare att komma dit. jaja har annars inte hänt så mycket i mitt liv för dagen..
eller joooo, en stor sak har hänt! jag snackade med amanda tidigare, och antagligen ska jag dra upp till norge med henne + hennes familj på påsklovet! överlycklig vafan.

efter som jag inte har skrivit på ett långt tag ska ni få lite inblick i mitt liv den senaste helgen jaou.

fredag; åkte till stan i fredags och åt, sen stack jag till mölndal och träffade ammie och alla andra.
skulle sovit över hos nån men orkade inte så jag tog bussen till donken med hanna,sara,emelie,johanna + några till! sen åkte jag hem eller blev körd till tempo sen stack jag hem.
och soooooooooooov, hade en jävla huvudvärk på lördan - why?

lördag;
hel kontig dag i lördags!
bestämde mig för att träffa amanda, när hon sitter på bussen till mig ringer nina och kollar om hon kan komma. dom båda kommer hit och vi sticker till donken och äääääääääter. sitter där en stund innan vi bestämmer oss för att dra upp till skolan för att kolla läget. jääävligt segt där, en del folk men fjortisfylla, hahah - så patetiskt. iaf, vi drog runt och träffade lite människor. sen stack vi till mölndal, och luffade runt, köpte mat bl.a, sen drog vi till skolan igen och då hade det kommit ennu mer folk! gick med till donken IGEN och runt 12 fick jag amanda och nina iden att se på film! hade inga filmer så gick runt och frågade folk! tillslut fick vi tag på en film - skräck film eller nått sånt - vi drog te mig såg filmen och nina sov vid 2 så vi gick upp och la oss kanske halv 3.

söndag; vaknade runt halv 12, gick upp och åt frukost. såg klart på filmen. nina stack hem runt 2 medans amanda och jag åt. sen stack vi ut träffade lite folk och köpte 15 GLASSAR! helt sjukt yepp. sen stack amanda hem runt 9(?) och jag stack hem!

slut på rubriker

hej&hallå!
har inte skrivit på mkt mkt lång tid. har inte haft tid och har haft strul med lösenordet.

hade eklandavarvet i skolan idag. sååååååååååå segt. sprang med hanna och klarade fan 6 km på 31 minuter yeahyeah. sen fick man korv med bröd,festis and baaaanaaaaaaannnnaaaaa! och sen slutade vi runt 1.

efter eklandavarvet stack jag med nina till mölndal, där allt körde ihop sig så att jag fick åka hem efter 1 timmes väntan. när jag kom hem satte jag mig vid datan,försökte plugga lite engelska gick inte så bra. fastnade sen vid tv och här sitter jag kvar. men när pappa kmr hem ska han hjälpa mig med den jävla no;bilen som ska vara klar på torsdag.




finns inga ord som kan beskriva min saknad till dig.
varför släppte jag dig? hur kunde jag få det att gå så långt?
du var ljuset i mitt liv, det ljus jag hade och som jag aldrig trodde skulle slockna.
allt gick så jävla fort. på bara några dagar hade vi glidit isär så mkt att vi inte ens pratade längre.
ett bråk försörde allt. och det var mitt fel. det känns så iaf och jag kan inte släppa det. älskling jag tänker på
dig varje minut, varje jävla sekund.
men jag är glad, så otroligt glad att jag fick träffa en kille som dig. som visade mig vad kärlek var, som gav mig en chans att uppleva mitt drömliv, en kille som visade mig vad riktig lycka innebar.

RSS 2.0