..

sitter hemma och nästan somnar. är så jääääävla trött så det finns inte... ska nog se film snart. mamma och pappa kommer hem om 1 timme också.

men iaf, igår blev det helt crazy på kvällen. sen sov nina hos mig för att mina föräldrar va on a party yeeeah!
sen sov vi till 9 eller nått för att jag skulle till kyrkan klockan 12 och vi ville ha tid på oss att bara se på tv och äta frukost i lugn och ro. och nuuuuuu, har jag iaf pluggat, känns i magen! riktigt duktig är jag .. hehe. sen när pappa kommer hem ska han hjälpa mig med matten också jao. i kyrkan tog vi iaf konfirmationskort. treeeeeeeeeevligt tjohej!

imorgon börjar man då KLOCKAN 12! fast jag ska till tandläkaren 10 i 12 så jag får hoppa hkk och komma till gympan ist.
sen måste jag antagligen hem och plugga.


ONE SAK TILL! får snart skivan med alla bilder från italien, så slipper jag att berätta om resan i ditaljer om man säger så.

back to school

första skoldagen idag då. var inget speciellt med den. började 9 slutade 1, 2 timmars rast och utdelning av papper!
efter skolan stack jag tove och nina till stan för att göra akrylnaglar eller vad det nu heter. men så blev det inte. åh, jag som va så inne på det. så JÄVLA snyggt så det finns inte. men men, vi stack till vasa en snabbis och sen åkte tove hem. medans jag och nina satte oss på ett fik och hade det mysigt. va ju tvungen att göra något på hennes födelsedag!


imorgon blir det åby badet med tre andra klasser. så jävla gött att vara äldst men om ett år är man yngst igen. får njuta av detta året så mycket som möligt hahahaha! nej, inget detta året kan man se fram imot, nationella,plugg,läxor redovisningar och usch jag vill inte ens tänka på vad jag ska gå igenom!




föresten så blev jag överlycklig av att träffa amanda idag! hoppas det märktes.

kärlek i högsta grad

kom precis hem från attt ha suttit i en buss i 30 timmar från italien. men nu är jag äntligen hemma. har haft en så jävla bra resa och alla på lägret va så jävla bra. orkar inte berätta allt nu men det kommer så småning om.

ska snart gå och lägga mig, är så jävla trött. och imorgon blir det kanske in till stan och fixa naglarna med emma,tove,maria,evve och sofia och sen lite krök eller nått på kvällen med dom + mer.

later

duchade precis och förut var jag och köpte filt,godis,kex,dicka,väska,tidningar och lite mer saker och ska snart äta också. skriver nog inte mer innan jag åker, men jag hoppas det blir kul i bussen och att jag inte somnar.
ciao!

italien baby

skrev inte igår hade inte tid, åkte till kyrkan 10 - 3 och sen hann jag bara byta om innan jag skulle dit för grillning igen. efter det va de möte. och sen kom jag hem och packade, har fortfarande en del kvar och sen somnade jag för jag va så jävla trött efter att gått upp klockan 8!

vaknade runt 11 idag, hade bestämt mig för att sova till 1 för att kunna vara uppe så länge som möjligt i bussen på väg till italien men så blev det inte! pappa ringde och väckte mig och jag kunde inte somna om, tack! men jag gick iaf upp, satte mig framför tv och satt där en stund. sen gjorde jag lunch för en stund sen och har precis ätit klart. måste fortsätta packa snart med orkar inte, ska ducha och städa rummet också. måste hinna det innan 5, för då ska jag åka och köpa nått att äta på vägen. ska vara utanför kyrkan klockan 9 jaup.

klockan 10 åker bussen och då ska vi sitta i den ca två timmar för att åka färja så då måste man av bussen. efter det ska vi fortsätta åka och redan klockan 4 ska vi åka färja IGEN. sen åker vi vidare, äter frukost och fortsätter åka, äter lunch och fortästter åka. stannar för att kolla stuffs på vägen och sen är vi framme efter ca 30-35 timmar. he-he. göttans. sen är vi i ITALIEN. kommer inte skriva nått på hela 10 dagar. kommer hem 2 dagar innan skolan börjar katastrof. sommarlovet har varit det snabbaste hitils och det känns som om jag inte har hunnit nått. men nu är det bara ett år kvar innan man öbörjar gymnasiet. faaaaaaaaaan va gött!


kommer sakna alla, men ska ändå bli så jävla skönt att slippa vissa.
ha det bra i sverige!

   

my love

idth="425" height="344"> 2009-08-04 @ 22:37:28 Permalink Allmänt Kommentarer (5) Trackbacks ()


smoke some weed and follow me

vakna för en stund sen och har precis ätit frukost med amanda. ska till optikern eller va det nu heter klockan 4 inne i stan och innan dess tror jag bara att vi ska vara hos amanda, yeahyeah! igår stack vi hem till mig efter att vi vart och sett film hos amanda. hos mig hämtade jag lite saker och sen stack vi ut och träffade emma en snabbis och sen gick vi till maxi halv 10 eller nått. och efter att vi vart där ett tag tog vi bussen till amanda. fick gå i 100 år för att vi missade busshållplatsen, mycket smart! sen satt vi vid datan såg lite mer film och sen somnade jag, va skit trött jaou.

fdsfds


ämandas place

är hos amanda nu och ser film, handlar om någon jävla sagofigur eller nått. fattar inte mkt. men nu har det flugit in en fjäril som amanda desperat försöker döda.
iaf.. åkte till sjukhuset i morse, sen direkt till frölunda torg och väntade på amanda, sen stack vi till filmtajm och köpte godis för 70 spenn och sen åkte vi till amanda och leta filmer och åt pommees heheheh. nu ska vi byta film för den här SUGER riktigt håååårt

shaou


love

håller på att fixa mig nu. vet inte varför jag började skiva kommer inte hinna med min buss då. hhaha så detta får bli ett kort inlägg! ska iaf till sjukhuset nu på morgonen 10 i 11 och sen åker jag till frölnda torg för att träffa amanda. ingen anning vad vi ska hitta på! men kommer nog inte skriva så mkt mer idag. kanske skriver ikväll/natt. får se vad jjag hittar på!
men nej nu måste jag skynda mig!

(L)

hsjhs

jhjh

hg

jjj

come on, come on

ser film med en jävla huvudvärk. vet inte vad jag ska göra. huvudvärkstabletterna är slut. och dåliga pogram på tv gör det hela inte lättare om man säger så!

har haft en helt okej dag, har bara varit hemma pågrund utav huvudvärken och sett film varit ute på altanen. och haft det göttans! imorgon blir det tandläkarn klockan 10 i 11 så måste snart sova.. åker runt 10 imon så jag får se om jag hinner blogga innan dess. men nu ska jag iaf ladda upp lite bilder jag och amanda tog för ett tag sen.

lets play happy

sitter här och ser tv nu. såg precis klart en film jag satt och grät framför! ingen anning varför, men så var det iaf.

idag har det inte hänt nått speciellt, har varit i stan och köpt en del saker. bilder kommer sen.
inatt kmr det några som ska sova här också. riktigt najs! och imorgon har jag faktiskt inget planerat. funderar på
att försöka hitta ett par skor. mycket intressant, verkligen. och imorgon kommer amanda hem också. får se om jag
ska träffa henne på måndag eller inte. annars blir det nog sandra. och på torsag kväll blir det då italien med konfan. har inte tänkt på det förens för några dagar sen då sofia påminde mig. och nu är jag helt jävla laddad. skönt att åka bort från
äckel sverige. och röja på nått annat ställe heh. minuset är bara att vi ska gå runt i 40 graders hetta och kolla i kyrkor, det betyder alltså INGET bad. kommer aldrig stå ut. vattnet får bli min räddning, får dricka som en galning. hoppas kvällarna/nättena blir kul om vi lyckas med det villsäga.

byyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyeeeeeeeeeee

RSS 2.0